16 september 2015 - The internet of Things

The Internet of Things zal de manier waarop we leven en werken compleet veranderen. Miljarden apparaten (huishoud- en industriële toestellen, auto’s enz.) zullen een constante stroom data en kennis aanleveren en ons helpen om betere beslissingen te nemen en processen beter te beheersen.

Datum
09/16/2015 - 13:30 tot 17:30

Ook in de zorg heeft the Internet of Things zijn intrede gedaan. Steeds meer medische apparatuur is met elkaar verbonden, waardoor bewegingen, routes en bezettingsgraden van belangrijke apparatuur en materieel geregistreerd worden. Hierdoor kan  indien noodzakelijk onmiddellijk ingegrepen worden. Niet alleen medische apparatuur kan worden aangesloten op the Internet of Things, maar het biedt ook mogelijkheden tot het elektronisch regelen van de toegang voor mensen, voertuigen en goederen, observatie, bewaking, tracking & tracing, beeld-communicatie en telemonitoring. Deze gegevens en acties zijn cruciaal bij het beheersen van kosten en het nastreven van gastvrijheid en klantvriendelijkheid!

In samenwerking met Keyprocessor organiseert LogiZ op woensdag 16 september een netwerkbijeenkomst over het netwerk van fysieke objecten, gecombineerd met electronica, software en sensoren. Keyprocessor maakt deel uit van de TKH Security Group en is gespecialiseerd in innovatieve systemen en netwerken voor informatievoorziening en telecommunicatie in onder andere de zorg. Tijdens deze netwerkbijeenkomst zult U worden bijgepraat over de voordelen en risico’s van the Internet of Things in de zorg en u zult een bezoek brengen aan het TKH Experience Center!

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op deze LogiZ netwerkbijeenkomst! Deelname is geheel kosteloos. Nadere informatie over het programma zal zo spoedig mogelijk met u gecommuniceerd worden.